bez vozačke i bez registracije

FOTO Poznate okolnosti stravične prometne u kojoj je na motoru život izgubio mladić, uhićena jedna osoba

08:15h
0

Jučerašnji dan obilježila je velika tragedija u kojoj je život izgubio 26-godišnji mladić iz Kozarevca. Policija je danas izdala službeno priopćenje, nakon dovršenog očevida. Isto prenosimo u cijelosti.

– U nedjelju, 2. lipnja, oko 17.30 sati, u Kloštru Podravskom u Ulici kralja Tomislava 27 – godišnji vozač upravljao je neregistriranim motociklom KTM 640 LC bez položenog vozačkog ispita A kategorije u smjeru Kladara. Tom prilikom došlo je do kontakta tijela vozača i motocikla u središnji bočni dio kombi vozila Mercedes njemačke registarske oznake, kojim je upravljao 28 – godišnji vozač, a koji se kretao iz suprotnog smjera te iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika.

Nakon pada vozača i motocikla na kolnik, došlo je do kontakta u prednji dio osobnog automobila Golf koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 22 – godišnji vozač krećući se iz smjera Kladara, a koji je u namjeri izbjegavanja kontakta prešao preko betonskog rubnjaka kolnika na zelenu površinu, a potom djelom vozila prešao preko tijela 27 – godišnjeg vozača motocikla.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao vozač motocikla. Vozač kombi vozila i vozač osobnog automobila nisu bili pod utjecajem alkohola te im je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu uhićen je 28 – godišnji vozač.

Promet je bio zatvoren do 21.50 i odvijao se obilaznim prometnicama – stoji u priopćenju PU Koprivničko-križevačke.

Foto: icv.hr
Foto: icv.hr