VRHUNSKI NOGOMET

FOTO Poznati su polufinalisti napete Pan Ljetne lige, slijedi konačni rasplet

Velika završnica na rasporedu je danas uz izravni prijenos posljednje dvije utakmice na Sportskoj televiziji.

09:00h
0
Foto: Marko Dedić

Prva tri dana Pan Ljetne lige Koprivnici donijela su nam dvoboje po skupinama, dok je sinoć na rasporedu bilo četvrtfinale.


No, prvo su na teren izašli Klikaj.hr i Vintage bar u zaostaloj utakmici odgođenoj u srijedu zbog kiše. Slab tempo obilježio je tijek susreta zaključenog rezultatom 2-2.

Potom su nogometno umijeće mnogobrojnoj publici okupljenoj oko umjetnog travnjaka pokraj Gradskog stadiona Ivana Kušeka Apaša revijalnom utakmicom pokazali limači Slaven Belupa, nakon čega je uslijedio vrhunac.

Branitelj naslova Jelena Trade 2-1 bio je bolji od Garante koju su predvodile domaće zvijezde. Istaknimo kako su u završnici propustili priliku izjednačiti iz kaznenog udarca.

Robin marketi 0-24 ždrijebom je išao na Vintage Bar. U velikoj drami Jurica Poldrugač pospremio je loptu deset sekundi prije kraja nakon što mu je penal do kojega je došlo zbog šestog akumuliranog prekršaja zaustavio vratar Vintagea. Ekipa Robina slavila je 4-3.

MNK Meteora futsal je, pak, sinoć saznala kako će im protivnik biti Klikaj.hr. Nakon što je regularni dio završio 2-2 pristupilo se penalima u kojima je Meteora bila bolja za jedan realizirani udarac. Ukupno su slavili 4-3.

Foto: Marko Dedić

Preostalu utakmicu igrali su Grubješić prijevoz/OPG Mijatović aronija i CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba. Uvjerljiva pobjeda otišla je na stranu potonjih. Bilo je 5-1. Posebno raspoložen s tri pogotka bio je Nikola Golenja.

Dakle, za ulazak u finale borit će se Jelena Trade i MNK Meteora futsal te Robin marketi 0-24 i CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba.

Velika završnica na rasporedu je danas od 18 sati, uz izravni prijenos posljednje dvije utakmice na Sportskoj televiziji. Revijalnu utakmicu nakon drugog polufinala odigrat će selekcija koprivničko-križevačkih županijskih igrača koje će voditi Dražen Dlaka protiv malonogometne reprezentacije Hrvatske (SOCCA Croatia). Organizator turnira je Koprivnička udruga za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor je Pan. Nagrada za pobjedničku momčad iznosi 20 tisuća kuna. Drugoplasirani će dobiti osam tisuća kuna, treći četiri tisuće kune, a četvrti tisuću kuna.

Najbolji igrač, najbolji vratar i najbolji strijelac će uz pehare dobiti i posebne nagrade, akvarele renomiranog koprivničkog slikara Ivana Andrašića. Nagrade će osvojiti i najsretniji među posjetiteljima. Glavna nagrada je mobitel NOA Hummer 2019, a utješne nagrade su pizze u Pizzeriji Grof u Koprivnici. Donacija za ulaz na četvrtfinale i sudjelovanje u nagradnoj igri iznosi 20 kuna.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2019., 5. srpnja, četvrtfinale:

Robin marketi 0-24 – Vintage Bar 4-3
MNK Meteora futsal – Klikaj.hr 4-3 (2-2)
Jelena Trade – Garanta 2-1
Grubješić prijevoz/OPG Mijatović aronija – CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba 5-1

Raspored, subota 6. srpnja, završnica:

18.00 Robin marketi 0-24 – CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba
19.00 Jelena Trade – MNK Meteora futsal
20.00 Revijalna utakmica: Selekcija županijskih igrača – SOCCA malonogometna reprezentacija Hrvatske
21.00 Utakmica za treće mjesto (Sportska TV)
22.00 Finale (Sportska TV)

čitam...