MINI BASKET

FOTO Praznik košarke u Goli, međunarodni turnir privukao brojne zaljubljenike u loptanje pod obručima

Prvoplasiranima je pripao veliki prijelazni pehar od strane sponzora, dok su sve ekipe, kao i igračice pojedinačno, u trajno vlasništvo primili zlatne medalje i pehare koje će trajno zadržati

11:03h
0
Foto: Željko Golubić

Međunarodni Mini basket turnir održan je u subotu, u Goli.

Sudjelovali su ŽKK DHPG Drnje, ŽKK Vindi Varaždin, KK Bistra Molve i DKK Kaniszaiz Nagykanizse. Odigrano je šest utakmica, pri čemu je svaka ekipa sustavom imala njih tri.

Ekipi iz Drnja pripalo je prvo mjesto, dok je druga bila Bistra. Treće mjesto zauzele su gošće iz Mađarske, a četvrto Varaždinke. Prvoplasiranima je pripao veliki prijelazni pehar od strane sponzora, dok su sve ekipe, kao i igračice pojedinačno, u trajno vlasništvo primili zlatne medalje i pehare koje će trajno zadržati.

Između treće i četvrte utakmice odrađene su igre za djecu. U slalomu s pogađanjem koša prva je bila Vanja Vidak-Peić. Iva Rušec slavila je u brzom vođenju lopte, a u slobodnim bacanjima najbolji rezultat ostvarila je Baa Viktoria (DKK Kanisza). Pobjednici su tako zaslužili medalje i prigodna priznanja. Drugoplasiranima su, pak, osigurane medalje.

Uz delegirane suce košarkaškog saveza sudile su u domaće sutkinje Valeria Bartolović i Klara Široki, dok su pomoćni suci bile domaće igračice Lucija Ciganek, Terezija Ledinski, Vanesa Bartolović i Magdalena Bali.

Rezultati:

DHPG : Bistra 22:17
Vindi : Kanisza 13 : 14
DHPG : Vindi 15 : 14
Bistra : Kanisza 30 : 18
Kanisza : DHPG 8: 24
Vindi : Bistra 14 : 16

Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić

čitam...
Loading...