Koordinacija

FOTO Predsjednici mjesnih odbora s gradonačelnikom razgovarali o projektima, infrastrukturi i proračunu za iduću godinu

Sastanku se odazvalo 15 od ukupno 18 predsjednika Mjesnih odbora koji su imali priliku iznijeti sve prijedloge i sugestije vezano uz projekte u njihovim mjesnim odborima.

09:23h
0
Foto: koprivnica.hr

U ponedjeljak je održana koordinacija s predsjednicima Vijeća mjesnih odbora na području grada Koprivnice.

Koordinaciju je sazvao gradonačelnik Mišel Jakšić, a osim njega prisutne su bile zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnice Jasna Golubić, Jasmina Stričević i Dubravka Kardaš te pročelnik Darko Ledinski. Ispred gradskih poduzeća sudjelovali su Maja Hleb, predsjednica Uprave Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac, Zdravko Petras, direktor Koprivničkih voda i Nedeljko Potroško, direktor Kominga.

Sastanku se odazvalo 15 od ukupno 18 predsjednika Mjesnih odbora koji su imali priliku iznijeti sve prijedloge i sugestije vezano uz projekte u njihovim mjesnim odborima, prilikom kreiranja proračuna za 2018. godinu. Većina zahtjeva vezana je bila upravo uz infrastrukturna pitanja.

Također, razgovaralo se o realiziranim projektima u 2017. godini gdje su gotovo svi predsjednici Vijeća mjesnih odbora iznijeli zadovoljstvo do sada učinjenim.