POSLODAVCI I RODITELJSTVO

FOTO Predstavljen projekt kojim se osigurava lakše zasnivanje obitelji i životna ravnoteža

Cilj projekta je u malim, srednjim i velikim tvrtkama predstaviti prednosti provedbe MAMFORCE procjene, kojom se evaluira način rada i upravljanja s ciljem poboljšanja obiteljsko odgovornih praksi.

09:43h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova u suradnji s Klubom poslovnih žena Alfa jučer je u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Koprivnici organiziralo prezentaciju projekta Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo 2.0.

Projektom se promovira usklađenje privatnog i poslovnog života zaposlenih roditelja i uravnotežen odnos muškarca i žena na tržištu rada. Okupljenima su se na početku obratile predsjednica Kluba Alfa Sanja Pernjak i predsjednica Povjerenstva Verica Rupčić koja je iskazala zadovoljstvo što je ova tema prepoznata i na području naše županije. Projekt je prezentirala predsjednica Instituta Zaposlena mama Diana Kobas Dešković.

Cilj projekta je u malim, srednjim i velikim tvrtkama predstaviti prednosti provedbe MAMFORCE procjene, kojom se evaluira način rada i upravljanja s ciljem poboljšanja obiteljsko odgovornih praksi. Usmjeren je na razvijanje odgovornih obiteljskih praksi kojima se zaposlenima osigurava lakše zasnivanje obitelji i ravnoteža privatnog i poslovnog života.

Prisustvovale su predstavnice i predstavnici poduzeća, institucija i lokalne samouprave. zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija

čitam...
Loading...