u županijskoj upravi

FOTO Predstavljeni daljnji planovi Savjeta za razvoj civilnog društva

Na sjednici se još raspravljalo o donošenju novog Pravilnika o financiranju programa i projekata udruga, a zabilježeni su i prijedlozi i sugestije članova.

08:50h
0

U prostorima Županijske uprave sastali su se članovi Savjeta za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji. Sjednicu je vodio predsjednik Savjeta Robert Vulić, a prisustvovao joj je i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je pohvalio Savjet na predanom radu.

Na sjednici je predstavljena nova članica koja dolazi iz reda predstavnika Ureda državne uprave U Koprivničko-križevačkoj županiji, a zatim je usvojeno Izvješće o radu za prošlu godinu. Također je razmotren prošlogodišnji natječaj za udruge, a osvrnulo se i na objavljene natječaje koji su završili 5. travnja te se sad kreće u postupak otvaranja i ocjenjivanja prijava.

Natječaji i planirana sredstva za ovu godinu:

– Natječaj za sufinanciranje programa/projekata udruga s područja odgoja, obrazovanja i slobodnih aktivnosti za 2019. godinu – 115.000 kuna.
– Natječaj za sufinanciranje udruga Domovinskog rata za 2019. godinu – 240.000 kuna.
– Natječaj za sufinanciranje programa/projekata udruga umirovljenika u 2019. godini – 220.000 kuna.
– Natječaj za sufinanciranje programa/projekata udruga s područja zdravstva i brige o osobama s invaliditetom u 2019. godini – 150.000 kuna.

Na sjednici se još raspravljalo o donošenju novog Pravilnika o financiranju programa i projekata udruga, a zabilježeni su i prijedlozi i sugestije članova.

čitam...
Loading...