prijateljske

FOTO Pregršt prijateljskih igrano za vikend, Ferdinandovac, Tehnika-Koprivnica i kloštranska Mladost slavili u generalkama

12:00h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Kloštranska Mladost na svom je travnjaku jučer ugostila Panoniju iz Peteranca. Za obje momčadi ovo je bila generalka uoči prvenstva koje se nastavlja idućeg vikenda. Domaćini su se pokazali boljom momčadi i slavili su s 2-0. Golove su postigli Marko Matančić i Tomislav Koren. Kloštrane u prvom proljetnom kolu čeka derbi s Pitomačom na svom travnjaku. Panonija pak dočekuje sigečku Mladost u prvom kolu.


Ferdinandovac je pak gostovao u obližnjem Kalinovcu gdje je slavio 2-8. Za Ferdinandovac su zabijali Bošnjak (3), Zvonar (2), Škaro (2) i jedan je bio autogol Poberuna. Ferdinandovčani će u prvom kolu na teško gostovanje u Slatinu. Poberuni će u prvom kolu gostovati u Miklinovcu.

Tehnika-Koprivnica otputovala je nekoliko kilometara dalje do Novigrada Podravskog gdje ih je dočekala tamošnja Drava. Tamo su i slavili s 1-4, a golove su zabijali Kuzminski, Ernečić i Kozjak (2). Građevinari u prvom kolu dočekuju predavački Dinamo, dok Drava igra kod kuće protiv Legrada.

Nogometaši Jadran-Galeba gostovali su u Velikom Bukovcu kod ekipe Bukovčana 27 gdje su slavili s 2-4. Do pobjede su došli u drugom dijelu preokretom i to golovima Frčka, Viteza i Oroša.

Prijateljske utakmice

Mladost KP – Panonija Peteranec 2-0
Kalinovac – Ferdinandovac 2-8
Drava NP – Tehnika-Koprivnica 1-4
Bukovčan 27 – Jadran-Galeb 2-4
Tomislav Drnje – Graničar Legrad 5-1
Borac Imbriovec – Drava – Ajax Sveti Đurđ 4-0
Podravec Torčec – Sokol Sokolovac 8-0
Lošinj Mali Lošinj – Tomislav Radnik Sv. Ivan Žabno 0-4
Omladinac Herešin – Mladost Koprivnički Bregi 3-3
Osvit Đelekovec – Jedinstvo Pustakovec 6-0
GOŠK Gotalovo – Močile 1-6
Fugaplast Gola – Rudar Botinovec 3-2
Mladost Sigetec – Sloga Koprivnički Ivanec 0-0
Podravec Torčec – Miklinovec 4-1
Sloga Slokovec – Rasinja 5-4
Rudar Glogovac – Reka 9-0
Drava Podravske Sesvete – Turanovac 2-8
Mladost Molve – Prekodravac Ždala 6-2

 

 

čitam...