Buđenje

FOTO Prekrasna križevačka manekenka Antonia Beroš pred objektivom Dubravka Vutuca u Proljetnoj rapsodiji

Htio sam dočarati buđenje prirode i radost koju donosi proljeće, poslužilo je cvijeće iz maminog vrta, a kako već dugo s Antonijom dogovaram photo session, odlučio sam to spojiti u jedno, rekao nam je fotograf Dubravko Vutuc.

13:12h
0
Proljetna rapsodija // Foto: Dubavko Vutuc
Foto: Dubavko Vutuc

Konačno da smo se razigrali proljetnim bojama, nakon dugog zimskog sivila – rekla nam je kreativna ekipa koja je radila na snimanju nevjerojatnih fotografija nazvanih Proljetna rapsodija. (Spring Rhapsody).

Nezamjenjiv model bila je prekrasna mlada križevačka manekenka Antonia Beroš, a fotograf Dubravko Vutuc nam je otkrio da ga je za ovu seriju fotografija inspiriralo proljeće i cvijeće s maminog vrta.

– Htio sam dočarati buđenje prirode i radost koju donosi proljeće, poslužilo je cvijeće iz maminog vrta, a kako već dugo s Antonijom dogovaram photo session, odlučio sam to spojiti u jedno – rekao nam je fotograf Dubravko Vutuc.

Fotografije su nastale u koprivničkom Domu mladih, mali od rasvjete bio je Tomislav Jurenec, nezamjenjiva doktorica za frizuru Jelena Bolčić, a make up mama Iva Bolčić.

U ljepotu fotografija, a posebno mlade Antonije, uvjerite se sami.

čitam...