Kakav prizor

FOTO Prelijepa mladenka pobjegla s vjenčanja i ujahala ravno u Šodericu

Zapravo, riječ je o "lažnoj" mladenki, odnosno modelu, koja se na svojoj kobili odlično uklopila u tematiku Country vikenda koji se održava ovog vikenda na Šoderici.

16:45h
0
Foto: Matija Gudlin

Na Šoderici su pune plaže ljudi koji traže malo osvježenja u vodi, ali danas ih je sve iznenadio nesvakidašnji prizor, čak i za ljeto.

Naime, na konju je ravno u vodu dojurila prava pravcata mladenka u vjenčanici!

Zapravo, riječ je o “lažnoj” mladenki, odnosno modelu, koja se na svojoj kobili odlično uklopila u tematiku Country vikenda koji se održava ovog vikenda na Šoderici.

– Budući da je Country vikend, mama mi je dovela moju kobilu Fionu da se fotkamo. Nisam prava mladenka, samo sam model, moglo me se već vidjeti na izboru za Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije, gdje sam se i plasirala na izbor za Miss Supranational Hrvatske – rekla nam je kaubojka u vjenčanici, 20-godišnja Viktorija Savić, kojoj je vjenčanicu osigurao butik Ana iz Križevaca, frizuru napravila Marija Tomašković, šminku Kristina Mužina, a vjenčić Svadbena bajka.

Iako se na Šoderici može vidjeti svakakvih čudesa ovoga vikenda, odbjegla mladenka na konju svakako je jedno od posebnijih.

 

čitam...
Loading...