FOTO: Premijerka Kosor otvorila sportsku dvoranu u Goli

15:10h
0
Premijerku je u Goli dočekalo mnoštvo osnovnoškolaca // foto: Ivan Brkić

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor u srijedu je u pratnji nekoliko suradnika i stranačkih kolega posjetila Koprivničko-križevačku županiju. Prvo mjesto koje je po dolasku u županiju premijerka posjetila bila je Gola gdje su je u novoizgrađenoj sportskoj dvorani dočekali brojni osnovnoškolci i općinski načelnik Stjepan Milinković.

Tom prigodom, premijerka je svečano otvorila sportsku dvoranu koja se nalazi uz osnovnu školu, a čija je izgradnja i opremanje koštalo nešto manje od osam milijuna kuna.

 

– Želim da ovo bude dvorana koja će na najbolji način poslužiti djeci, ali i svima vama u Goli. Ovo je pravi primjer da se sve može ostvariti, svi snovi, onda kad se radi zajednički. Zato vam hvala na časti, zadovoljstvu i prilici da ovu školsku sportsku dvoranu proglasim otvorenom – kazala je premijerka Kosor.

Osim školaraca koji će redovito koristiti ovu dvoranu, zadovoljstvo novoizgrađenim objektom izrazili su i mještani ovog prekodravskog sela koje se nalazi tik uz mađarsku granicu. Svakako treba naglasiti da se unutar dvorane nalaze i tribine koje mogu primiti 250 gledatelja tako da se dvorana u budućnosti može korisiti i za sportska natjecanja.

{vsig} vijesti/01-2011/110119-dvorana-Gola{/vsig}

Foto: Ivan Brkić