FOTO // Prepuni Domoljub uživao u koncertu Franje Barića

10:25h
0
Franjo Barić oduševio je publiku // Foto: Mario Kos

Legenda podravske glazbe Franjo Barić održao je petak, 3. listopada svoj prvi samostalni koncert u dvorani koprivničkog Domoljuba.

 

U povodu 40. obljetnice svoga umjetničkoga rada, Franjo Barić izveo je niz svojih poznatih pjesama, među kojima se ističu uspješnice Podravska zvona, Pitaj dragu, Mojem ocu, Dijete podravsko, Podravini dao sam sve, Zasvirajte stare violine i druge.

Barić već godinama s iznimnim uspjehom nastupa na Glazbenom festivalu pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači, ali i u raznim televizijskim emisijama.

– Prezadovoljan sam, ovo se još nikad nije dogodilo. Dvorana Domoljuba bila je prepuna, publika je uživala u vrhunskoj glazbenoj večeri, bio je ovo pun pogodak. Ideja je bila da i mi u Podravini nešto pokrenemo osim pitomačkog festivala, a pokazalo se da postoji velik interes te ćemo pokušati nastaviti s takvim koncertima – rekao je glavni organizator Mladen Pavković.

Na Barićevom koncertu gostovali su Podravski mužikaši, Podravci, Dragan Vlajnić, Darko Barić, skladatelj Ivan Kožarić i Opijum band.

Medijski pokrovitelj koncerta bio je Koprivnica.net.

Foto: Mario Kos

{vsig}fun/10-2014/galerija-baric{/vsig}