DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE KOPRIVNICA

FOTO Prijem župana Korena okupio predstavnike vjerskih zajednica u Podravini i Prigorju

Hvala vam na svemu što činite za dobrobit naših građana, a naša je uloga da vam u tome pomognemo i financijski. Nadam se kako ćemo ove godine još bolje surađivati na tom polju i zajednički ostvariti planirane ciljeve, kazao je župan Koren.

08:51h
0
Foto: KCKŽŽ

U Domu za starije i nemoćne osobe u Koprivnici, župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te Željko Pintar, predsjednik Županijske skupštine održali su tradicionalni prijem za predstavnike vjerskih zajednica s područja Koprivničko-križevačke županije.

– Godina iza nas bila je prilično zahtjevna i turbulentna, no vjera i zajedništvo pomogli su nam da prevladamo sve prepreke koje su bile pred nama, a upravo su to i preduvjeti za izgradnju bolje budućnosti. Hvala vam na svemu što činite za dobrobit naših građana, a naša je uloga da vam u tome pomognemo i financijski. Nadam se kako ćemo ove godine još bolje surađivati na tom polju i zajednički ostvariti planirane ciljeve – kazao je župan Koren.

U ime biskupa Varaždinske biskupije monsinjora Josipa Mrzljaka pozdrave je uputio dekan koprivničkog dekanata velečasni Leonard Markač te zahvalio Županiji na podršci i razumijevanju.

– I pripadnici vjerskih zajednica i županijska vlast usredotočeni su na probleme i život ljudi, pri čemu svatko imaju svoju funkciju i zadaću, a služimo građanima koji su nam dali povjerenje. Smisao je da jedni druge nadopunjavamo u smjeru napretka i prosperiteta, da budemo na strani onih koji čine dobro te vam još jednim zahvaljujem na iskrenoj i konstruktivnoj suradnji – rekao je.

Prisutni su bili i, u ime biskupa Bjelovarsko-križevačke biskupije monsinjora Vjekoslava Huzjaka uputio je dekan križevačkog dekanata velečasni Stjepan Soviček, dekan đurđevačkog dekanata Mladen Gorupić te biskup Križevačke grkokatoličke biskupije Nikola Kekić.

čitam...