prvo predavanje 15. svibnja

FOTO Programom Bebe u knjižnici otvoren obnovljeni Dječji odjel Gradske knjižnice Đurđevac

Sve novosti oko novog programa moći ćete saznati putem službene stranice Gradske knjižnice i Facebook profila.

09:55h
0

U Noći knjige u Gradskoj knjižnici Đurđevac otvoren je obnovljeni Dječji odjel. Ideja o obnavljanju dječjeg kutka realizirana je uz pomoć Grada Đurđevca koji je osnivač knjižnice i gradonačelnika Hrvoja Jančija koji je i prisustvovao otvorenju.

Ovaj prostor namijenjen je djeci vrtićke i predškolske dobi. Kupljene su nove antialergijske podloge na kojima već u svojoj bezbrižnoj igri uživaju mnogobrojna djeca. Također, odjel je opremljen i novim funkcionalnim i didaktičkim igračkama, novim stolovima i stolicama. Na otvorenju odjela predstavljen je i novi program Bebe u knjižnici gdje će roditelji u zajedničkom druženju s mnogobrojnim gostima stručnjacima iz različitih područja – pedagogije, psihologije, logopedije, medicine moći čuti mnoga zanimljiva i stručna predavanja o temama za koja pokažu interes. Predavanja će se odvijati jednom mjesečno.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Prvo predavanje nas čeka već 15. svibnja pod nazivom Bebe vole papati kada će predavačice pripremiti i tri recepta iz istoimene knjige i održati predavanje početku dohrane, kada započeti s dohranom, koje namirnice i kojim redoslijedom uvoditi, kada uvoditi alergene namirnice i mlijeka životinjskog podrijetla, koje su najnovije preporuke pedijatara po pitanju pehrane. Sve novosti oko novog programa moći ćete saznati putem službene stranice Gradske knjižnice i Facebook profila.

čitam...