15.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
proslava u koprivničkoj knjižnici

FOTO Proslava 35. rođendana pričaonice za djecu predškolske dobi okupila velik broj mališana koji u uživali u druženju i čitanju priča
F

Također, svi su dobili 'Čitaj mi' medalje i letke s ilustracijama slikovnica koje su im preporučili njihovi Knjižničari, a koje će sa svojim roditeljima moći posuditi u Dječjem odjelu Knjižnice.

Ne propustite

U povodu 35. rođendana Pričaonice za djecu predškolske dobi te 5. rođendana nacionalne kampanje ‘Čitaj mi!’ Knjižnica i čitaonica ‘Fran Galović’ je upriličila malu proslavu.

Program Pričaonice za predškolce je najstariji oblik poticanja čitanja od najranije dobi u Knjižnici, ali i u Gradu. Iz njega su nastale ideje za brojne druge programe koje Knjižnica provodi.

Na samom početku polaznike Pričaonice i vrtićarce iz Dječjeg vrtića Tratinčica, vrtićku skupinu ‘Medenjaci’, podsjetili su na važnost čitanja od najranije dobi, istaknuli im kako je važno čitati s mamama i tatama, a oni sami su već i znali da će ih sve to učiniti pametnijima i boljima u školi.

– Proslava ne bi bila proslava da se nisu čitale priče. O mački, ribi i ostalima slikovnica je koju su čitali Boris Kralj i Nikol Bali, dok su priču Moraš donijeti šešir čitale Melita Samoborec i knjižničarka Petra Dravinski. Tako se je čitanjem dala podrška kampanji od strane naših gostiju i voditelja. Nakon svake priče bilo je malo razgovora uz smijeh, a kako su naši predškolci već puno toga pročitali, bilo je i preporuka koje su dali za ostalu djecu koja vole čitati. Isto tako, imali su priliku i snimiti se za lokalni radio gdje su svima poručili da dođu u Knjižnicu i čitaju lijepe priče – kazali su u Knjižnici.

Također, svi su dobili ‘Čitaj mi’ medalje i letke s ilustracijama slikovnica koje su im preporučili njihovi Knjižničari, a koje će sa svojim roditeljima moći posuditi u Dječjem odjelu Knjižnice.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

gradi se na sve strane

FOTO Praši se pored stadiona, s jedne strane ceste Talijani dižu veliku trgovinu, s druge će niknuti zgrada s 34 stana i dva poslovna...

Nema dijela Koprivnice u kojem se nešto ne kopa, radi, gradi ili, pak, sanira. Grad nam je u zadnje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti