SVEČANOST

[FOTO] PROSLAVILI ROĐENDAN Udruga samaca Koprivničko-križevačke županije postala punoljetna

Predsjednica Udruge Barbara Matoničkin u uvodnom je govoru istaknula da Udruga po broju članova nije velika, ali je složna.

11:17h
0
Foto: Grad Koprivnica

Godišnja skupština Udruge samaca Koprivničko-križevačke županije održana je u subotu  u Hotelu Podravina. Svečanim programom obilježena je i 18. obljetnica osnutka i uspješnog djelovanja ove udruge.


Predsjednica Udruge Barbara Matoničkin u uvodnom je govoru istaknula da Udruga po broju članova nije velika, ali je složna.

Istaknula je da svake godine sudjeluju na mnogobrojnim manifestacija koje organiziraju Grad Koprivnica i Turistička zajednica grada Koprivnice, ali da zbog situacije s koronavirusom ove godine dobar dio programa nije odrađen te da zbog ponovnog pogoršanja epidemiološke situacije do 6. rujna prekidaju tjedna druženja.

Melita Samoborec // Foto: Grad Koprivnica

– Vi jeste udruga samaca, ali vjerujte mi, nipošto niste usamljeni. Mala ste udruga, ali jedna od najaktivnijih na području grada i zbog toga naši građani mogu biti sretni što im oplemenjujete život,  i na tome smo vam zaista zahvalni od srca – kazala je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec na spomenutoj skupštini.

čitam...