karate klub đurđevac

FOTO Na Prvenstvu SZ Hrvatske u karateu Đurđevčani osvojili sedamnaest medalja

16:00h
0
Podijeli objavu
Foto: KK Đurđevac

Natjecatelji KK Đurđevac osvojili su ukupno 10 zlatnih, 1 srebrnu i 6 brončanih medalja te time zauzeli 1. mjesto u ukupnom poretku klubova.

Karate Klub Đurđevac prošli vikend bio je domaćin Prvenstva sjeverozapadne Hrvatske u karateu koje se održalo u velikoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana, a na kojem je nastupilo 214 natjecatelja iz 18 klubova.

Natjecanje je otvorio član Upravnog odbora Hrvatskog karate saveza gospodin Josip Škrablin, a svim prisutnima dobrodošlicu u Đurđevac zaželio je predsjednik Karate kluba Đurđevac Ivan Juričić.

Natjecatelji KK Đurđevac osvojili su ukupno 10 zlatnih, 1 srebrnu i 6 brončanih medalja te time zauzeli 1. mjesto u ukupnom poretku klubova.

Zlatnu medalju pojedinačno osvojili su Lorena Čorba u dvije kategorije, Ema Čorba, Ema Juričić, Mateja Prevedan, Sonja Turčić, Teo Bušić, Valerio Prevedan i Patrik Zlatec.

Brončanu medalju osvojili su Una Dujmović, Lana Hrvoić, Lea Hrženjak, Niko Marović, Sebastijan Mesar i Valerio Prevedan u starijoj kategoriji.

Osim pojedinačnih nastupa naši Đurđevčani su nastupili i u ekipnim kategorijama gdje su isto tako ostvarili odlične rezultate.

Ekipa mlađih kadetkinja u sastavu Ema Čorba, Ema Juričić, Mateja Prevedan i Lana Hrvoić osvojila je ekipno 1. mjesto pobjedivši u finalu ekipu djevojaka iz Male Subotice dok je ekipa učenika u sastavu Teo Bušić, Niko Marović i Valerio Prevedan osvojila 2. mjesto ekipno.

Pripremu za natjecanje su odradili treneri Luka Cestar i Ivan Đuroci.

Iako nisu nastupili u punom sastavu jer je jedan dio natjecatelja bio bolestan u KK Đurđevac mogu biti ponosni na rezultate koje su ostvarili na ovom natjecanju te su potvrdili da spadaju u sam vrh karate sporta u Hrvatskoj i da stvaraju odličnu generaciju mladih karatista.

Podijeli objavu