Dan grada

FOTO/VIDEO U prepunoj dvorani gimnazije obožavateljice nisu fulale ni jednu riječ svojega ljubimca Ivana Zaka

22:49h
0
Ivan Zak koncert - Dan grada Koprivnice
Foto: Mario Kos

Bez obzira na toplinu dvorane, užarenu atmosferu održavala je kemija između ove zvijezde i njegove nezasitne publike koja ga uvijek ponovno rado prima.

Večeras negdje prije 20 sati, na ulazu u sportsku dvoranu koprivničke gimnazije odvijali su se gužva i žamor puni pozitivnog naboja u iščekivanju početka koncerta kako hrvatske, tako i balkanske folk zvijezde koja ne dolazi u ovaj grad prvi put.

Ljubimac vrištavih curica ali i gospođa, Ivan Zak nakon novogodišnjeg koncerta u centru Koprivnice, večeras je u dupkom punom zatvorenom prostoru održao ništa manje dostojnu reprizu.

Za rođendanski koncert grada na prodajnim se mjestima tražila besplatna karta više, ali i da se naplaćivala nema sumnje da bi gužva bila jednaka.

Bez obzira na toplinu dvorane, užarenu atmosferu održavala je kemija između ove zvijezde i njegove nezasitne publike koja ga uvijek ponovno rado prima.

Vjerna koprivnička publika uz njega, bez greške iz grla ispušta svaku riječ njegovih hitova od najstarijih, poput Sve sam joj krao i Adrenalin, preko Tetovaže, pa Pretjerujem i Ne pitaš za mene s popularnog albuma Usne varane, do najnovijih hitova odnosno ovoljetnog Meni se s tobom.

Zahvalnost folk publike, a posebice ljubiteljica ovog uvijek gospodski zaglađenog šarmera, mogla se iščitati iz njihovih pozitivnih reakcija i vibracija koje su se širile dvoranom, što je jasan pokazatelj da će u ovoj sredini Ivan Zak uvijek imati vjernu publiku i toplu, štoviše vruću dobrodošlicu.

Koprivničanci i ostali obožavatelji imali su još jednom priliku uživo čuti i vidjeti Ivana Zaka, zahvaljujući Poslovnom dnevniku kroz njegov projekt Poslovni uzlet.