Nesreća

FOTO Na putu s Piškornice prevrnuo se kamion riječkih registracija, Jozinović najavio prestanak dovoza smeća s krajem godine

13:19h
0
Prevrnut teretni kamion ispred ulaza u Piškornicu // Foto: Matija Gudlin

Kamion je riječkih registracijskih oznaka, što je zanimljivo iz razloga što je proteklih mjeseci bilo mnogo bure oko pitanja dovoza otpada iz Rijeke na odlagalište u Piškornicu.

Na neasfaltiranoj cesti prema odlagalištu otpada na Piškornici pokraj Koprivnice prevrnuo se veliki kamion za odvoz otpada.

Srećom, kamion je taman iskipao smeće te je  bio prazan pa nije bilo štete od eventualnog prosipanja otpada i smeća, a trenutno nije poznato je li bilo ozlijeđenih.

– Prazan kamion koji se vraćao s odlagališta iskliznuo je u kanal. On nije naše vlasništvo, to je kamion špediterske tvrtke, niti je na našem posjedu tako da to s nama nema veze – rekao nam je direktor Piškornice Mladen Jozinović.

Kamion je riječkih registracijskih oznaka, što je zanimljivo iz razloga što je proteklih mjeseci bilo mnogo bure oko pitanja dovoza otpada iz Rijeke na odlagalište u Piškornicu, pogotovo nakon dva požara na odlagalištu koja su izbila tijekom ljeta.

Ugovor s Rijekom je u otkaznom roku koji traje do kraja godine. Ugovor je raskinut onog dana kada je bila tiskovna konferencija sa županom, samo što ugovor ima 15 dana počeka i 90 dana otkaznog roka, tako je sa svim našim klijentima. Nakon toga neće više biti dovoženja otpada iz Rijeke – izjavio je Jozinović.

 

čitam...
Loading...