CJELOVITO uređenje

FOTO Radi se u đurđevačkoj Ulici bana Jelačića, sufinancira se uređenje prilaza, a uskoro stiže i biciklistička staza

Za vrijeme radova vlasnike nekretnina će obići djelatnici Grada Đurđevca kako bi se upisali svi zainteresirani za ovu mjeru.

12:26h
0
Foto: Grad Đurđevac

Grad Đurđevac u suradnji sa Županijskom upravom za ceste krenuo je s provođenjem dogovorenih godišnjih aktivnosti, a jedna od njih je i cjelovito uređenje Ulice bana Jelačića u Đurđevcu.

Radovi su već krenuli, a trenutno se rade iskopi i priprema za zamjenu posteljice kolnika te se postavljaju rubnjaci nakon čega će krenuti asfaltiranje kolnika i kolnih prilaza te uređenje zelenih površina.

Radovi proširenja izvode se na lijevoj strani ulice od raskrižja s ulicom Donji Brvci do raskrižja s Bjelovarskom ulicom čime će se dobiti i biciklistička staza širine jedan metar.

Grad Đurđevac nastavlja sufinancirati uređenje kolnih prilaza svim vlasnicima nekretnina koji sami financiraju asfaltiranje kolnih prilaza na javnoj površini, te će se oni osloboditi plaćanja komunalne naknade na određeno razdoblje u visini cijene uređenja kolnog prilaza, a sukladno mjesečnoj obvezi.

Za vrijeme radova vlasnike nekretnina će obići djelatnici Grada Đurđevca kako bi se upisali svi zainteresirani za ovu mjeru. Prijave se zaprimaju i dalje, a zainteresirani se mogu javiti u Grad ili na broj tel: 811-052.

Obavještavamo građane kako bi znali planirati svoja sredstva da će se s provođenjem ove mjere nastaviti i u svim drugim ulicama gdje se planiraju radovi na uređenju ulice – poručuju iz Grada Đurđevca.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac

čitam...
Loading...