dan žena

FOTO Radionici Žene za žene u Galeriji naive u Hlebinama prisustvovale mnoge članice udruga žena i KUD-ova,

U suradnji s Vesnom Peršić Kovač izrađivale su raznoliko cvijeće od krep-papira, a po dolasku su upoznate su i s trenutno aktualnom izložbom Žene u naivi koju im je predstavila Helena Kušenić

11:53h
0
Foto: Muzej grada Koprivnice
Foto: Muzej grada Koprivnice

U Galeriji naivne umjetnosti u Hlebinama održana je radionica Žene za žene. Uz Međunarodni dan žena, kao simbol radničkog pokreta, ženama se poklanjaju karanfili. Ova radionica prisutnima je tako pružila mogućnost da izrade poklon za sebe ili drage osobe.

U radionici su sudjelovale članice udruga žena Peteranec i Đelekovec, Udruge Komatničanci te KUD-ova Hlebine, Delovi i Srce (iz Koprivnice). One su u suradnji s Vesnom Peršić Kovač izrađivale raznoliko cvijeće od krep-papira, a po dolasku su upoznate i s trenutno aktualnom izložbom Žene u naivi koju im je predstavila Helena Kušenić te ih je pozdravila i načelnica Općine Hlebine Božica Trnski.

Svaka je polaznica po završetku dobila razglednicu s motivom djela Ivana Generalića s prigodnom porukom o snazi, značaju i važnosti žena, a svaka predstavljena skupina žena u zahvalu za trud i zalaganje nagrađena je grafikom Martina Kopričanca.

Žene su u veseloj atmosferi obilježile i proslavile svoj dan i još jednom pokazale svoju kreativnost, maštovitost i spretnost pa se veselimo budućim (i skorim) suradnjama!

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW