suluda ideja

FOTO Radnici spaljivali građevinski otpad pred vrtićem u Đurđevcu

Naš je komunalni redar uočio da pale otpad u ponedjeljak i odmah reagirao te radnicima naložio da ugase vatru i izdao im pismeno upozorenje, odnosno zabranu paljenja. Palili su kutije od stiropora, a riječ je o kooperantima koji rade za izvođača radova, rekao nam je gradonačelnik Hrvoje Janči. 

13:35h
0
Snimio čitatelj

Suluda stvar pala je na pamet radnicima koji rade na uređenju vrtića Maslačak u Đurđevcu.

Kako su nam javili naši čitatelji, a koji žive u blizini, radnici su spaljivali građevinski otpad na otvorenom prostoru ispred vrtića, što je inače strogo zabranjeno.

– Naš je komunalni redar uočio da pale otpad u ponedjeljak i odmah reagirao te radnicima naložio da ugase vatru i izdao im pismeno upozorenje, odnosno zabranu paljenja. Palili su kutije od stiropora, a riječ je o kooperantima koji rade za izvođača radova – rekao nam je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Janči je najavio da će radovi biti gotovi 15. listopada, dok će vrtić u punoj funkciji biti 1. studenog, kada se mališani u njega vraćaju.

– Uređuje se kompletno cijeli vrtić, na 1500 kvadrata je uvedeno podno grijanje i novi podovi, a na 300 kvadrata nove sanitarije – kazuje Janči.

Snimio čitatelj

čitam...