INVESTITOR GRAD KOPRIVNICA

FOTO Radovi na spojnoj cesti prema Kampusu u punom jeku, evo kad je planirani završetak

Troškovi iznose 595.000,00 kuna s PDV-om, u što su uračunati troškovi izgradnje, stručnog nadzora građenja, elektro stručnog nadzora kao i troškovi koordinatora zaštite na radu za vrijeme izvođenja radova.

15:35h
0
Foto: Grad Koprivnica

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Mario Perković, obišli su tijekom današnjeg dana radove na izgradnji spoja postojeće prometnice u kompleksu Kampusa i Peteranske ceste u Koprivnici.


– Izgradnjom predmetnog spoja napravit će se poveznica između postojeće prometnice u kompleksu Kampusa (prometnica koja vodi prema građevini Inkubatora kreativnih industrija) i izgrađenog kružnog toka prometa na Peteranskoj cesti. Na ovaj način će se urediti, do sada, neasfaltirani dio, a s kojim će se kompleks Kampusa povezati sa mrežom državnih, odnosno gradskih prometnica. Radovi podrazumijevaju izgradnju prometnice, staze i javne rasvjete u dužini od 70-ak metara te izgradnju kabelske kanalizacije do kraja postojeće prometnice u kompleksu Kampusa. Završetak radova očekuje se tijekom mjeseca rujna – stoji na službenoj stranici Grada Koprivnice.

Investitor radova je Grad Koprivnica, a izvođač radova Koming d.o.o. Koprivnica. Troškovi iznose 595.000,00 kuna s PDV-om, u što su uračunati troškovi izgradnje, stručnog nadzora građenja, elektro stručnog nadzora kao i troškovi koordinatora zaštite na radu za vrijeme izvođenja radova.

čitam...