KOPA SE, RADI SE

FOTO Radovi na vodovodu i kanalizaciji u ulicama u Draganovcu sve bliže kraju

Cilj projekta čiji je ugovor potpisan 18. srpnja 2019. godine s Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju jest unapređenje vodnokomunalne infrastrukture u Draganovcu, poboljšanje ekološkog stanja i doprinos korištenju zdravstveno ispravne vode za ljudske potrošnju.

16:34h
0
Foto: Grad Koprivnica

Radovi vrijedni 2,1 milijun kuna na proširenju vodovodne i kanalizacijske mreže u Bukovačkoj ulici, Ulici Sveti Vid i u Ulici Mirni dol u Draganovcu prilaze kraju.

Obavljaju ih Koprivničke vode, a cilj projekta čiji je ugovor potpisan 18. srpnja 2019. godine s Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju jest unapređenje vodnokomunalne infrastrukture u Draganovcu, poboljšanje ekološkog stanja i doprinos korištenju zdravstveno ispravne vode za ljudske potrošnju.

Radove, čiji se završetak očekuje tijekom lipnja, obišao je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić s pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem te predsjednikom Uprave Koprivničkih voda Zdravkom Petrasom.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica

čitam...