prva i druga žnl

FOTO Rajić ‘zapaprio’ bivšem klubu i donio Borcu vrijednu pobjedu, Brgles presudio Bratstvu, Viktorija izgubila od Kalnika

Derbi kola igrao se u Imbriovcu gdje je kod Borca gostovao drnjanski Tomislav. 

18:23h
0
Borac Imbriovec - Tomislav Drnje ŽNL
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Jučerašnjim susretima Tehnike i Legrada, te Prekodravca i Miklinovca otvoreno je sedmo kolo Prve ŽNL. Kako su odigrali pogledajte ovdje.

Danas je kolo nastavljeno prijepodnevnim susretom Osvita i Lipe. Lipa u ovoj sezoni ne zna za poraz, a to se danas promijenilo. Kako je prošao susret i što se nakon njega zbivalo, pročitajte ovdje.

Molvarska Mladost otputovala je kod Tomislav-Radnika u Sv. Ivan Žabno. Nakon 90 minuta bilo je 3-0 za domaćina, zabijali su Dubravec, Kusobrak i Markešić.

Derbi kola igrao se u Imbriovcu gdje je kod Borca gostovao drnjanski Tomislav. Pred mnogobrojnim gledateljima prvi pogodak zabio je Rajić koji od ljeta nosi dres Borca, svom bivšem klubu ‘zapaprio’ je u 24. minuti. Utakmica je završila uvjerljivom pobjedom domaćih 3-0, a još jedan gol u drugom dijelu dodao je Rajić, dok je treći djelo Pjetrija.

S druge strane, susret Sloge i Kalinovca nosio je naziv derbija začelja. Konačan rezultat bio je 1-1, Slogu je iz penala u vodstvo doveo Galinec u 54. minuti, a za goste je samo dvije minute kasnije izjednačio Petih.

Borac Imbriovec - Tomislav Drnje ŽNL
Foto: Mario Kos

Kunovečko Bratstvo gostovalo je u Novigradu Podravskom. Domaća Drava slomila je goste s 4-3, a zabijali su Szabo, Horvatinović (2) i Brgles. Upravo je Brgles, koji je trener i igrač, u 87. minuti zabio odlučujući pogodak i donio svojoj momčadi tri boda.

Prva ŽNL, 7. kolo, 6./7. listopad, 16 sati

Tehnika – Graničar L 0-1
Prekodravac – Miklinovec 4-0
Osvit – Lipa 3-0
Tomislav-Radnik – Mladost-Molve 3-0
Borac – Tomislav D 3-0
Sloga KI – Kalinovac 1-1
Drava NP – Bratstvo 4-3

I u Drugoj ŽNL jučer su odigrana dva susreta od njih sedam. Fugaplast je kod kuće poražen od sigečke Mladosti, a Močile su nadjačale glogovečki Rudar kod kuće.

Hrvatski bojovnik ugostio je Reku s kojom je odigrao 4-0, dok je Panonija uvjerljivo slavila protiv Prugovca, bilo je 6-0.

Kalnik je slavio protiv Viktorije rezultatom 5-2, dok su Starigrad i Podravec odigrali 1-0.

Bregovska Mladost ugostila je herešinski Omladinac i pobijedila 1-0.

Druga ŽNL, 7. kolo, 6./7. listopad, 16 sati

Fugaplast – Mladost S 2-1
Močile – Rudar G 0-0
Hrvatski bojovnik – Reka 4-0
Panonija – Prugovac 6-0
Kalnik – Viktorija 5-2
Starigrad – Podravec 1-0
Mladost KB – Omladinac 1-0