Modna elita

FOTO Na reviji u sinagogi Tihanu Harapin Zelepugin opčinila je mlada Koprivničanka kojoj predviđa svjetsku slavu

Već prije same revije tijekom pripremanja modela, kako su nam odali sudionici, Tihani je za oko zapela mlada Koprivničanka Antonija Široki. Toliko ju se dojmila da ju je odlučila uzeti pod svoje okrilje, a kaže da joj predviđa svjetsku slavu.

13:46h
0
Tihana Harapin Zelepugin, Viktor Drago i Antonija Široki // Foto: Matija Gudlin

Koprivnica je danas bila središte modnog svijeta. U sinagogi je u jutarnjim satima održan showroom Tara fashion.

Nositelj modne revije bio je umjetnički direktor i osnivač Cro-a Portera Viktor Drago, koji je jedan od najutjecajnijih ljudi u domaćem modnom biznisu, a njegovi su projekti uvijek u centru medijske pažnje.

Reviji je nazočila i poznata modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, koja je djevojke pripremila za nastup.

Već prije same revije tijekom pripremanja modela, kako su nam otkrili sudionici, Tihani je za oko zapela mlada Koprivničanka, 17-godišnja Antonija Široki. Toliko ju se dojmila da ju je odlučila uzeti pod svoje okrilje, a kaže da joj predviđa svjetsku slavu.

Kako je vidljivo i na fotografijama, modna agentica se posvetila Antoniji te ju u kratkom roku pokušala što bolje uputiti u svijet mode i glamura. Antonija je pak upijala svaku riječ iskusne modne agentice.

– Oduševljena sam sto me je gospođa Tihana uočila i što sam ostavila odličan dojam. Za sebe samu nisam mislila da mogu postići takav korak u životu, ali ovo je još jedno veliko iskustvo ispred mene, koje treba iskoristiti – rekla nam je Antonija.

Ona je učenica sam 2. razreda ekonomske škole, a na reviju je došla sasvim slučajno.

– Jedna djevojka nije mogla doći na reviju i ja sam išla umjesto nje što je na kraju ispalo jako dobro za mene i iznenađujuće – priča nam uzbuđena Antonija.

Modna revija odvijala se u organizaciji Marije Šmic i fashion i beauty blogerica Dunje i Maje Mutavdžija.

Tara fashion je modni brand s domaćim potpisom iza kojeg stoji Marija Fresl, a donosi modu za svaku ženu po pristupačnim cijenama.

Kako doznajemo, Viktoru Dragi se jako svidio prostor sinagoge te će u dogovoru s direktoricom Koprivničkog poduzetnika Martinom Golčić te lokalnim poduzetnicima organizirati još ovakvih evenata.

čitam...