velik posao

FOTO Riječani osvojili jubilarni Memorijal braće Đelekovčan, Noin vjekoslav Evačić najbolji strijelac turnira

Domaćin, ekipa RK Koprivnica-Noa osvojila je 8. mjesto, ali mora se napomenuti kako su nastupili dječaci 2006. godišta te je ovo izvrstan rezultat za njih..

11:33h
0
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr

Završen je jubilarni 10. međunarodni memorijalni rukometni turnir Braća Đelekovčan u organizaciji RK Koprivnica-Noa.

Turnir za mlađe kadete (godište 2004./05.) se odigrava svake godine u spomen na tragično preminulu braću Ivicu i Darija, također nekadašnje odlične rukometaše. Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa iz cijele Hrvatske, a ovogodišnja najbolja ekipa je RK Trtsat iz Rijeke koji su u finalu svladali RK Varaždin, dok je treće mjesto osvojila ekipa Valpovka.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Domaćin, ekipa RK Koprivnica-Noa osvojila je 8. mjesto, ali mora se napomenuti kako su nastupili dječaci 2006. godišta te je ovo izvrstan rezultat za njih. Na veliko zadovoljstvo sviju, RK Koprivnica-Noa ima najboljeg strijelca turnira. Vjekoslav Evačić postigao je 29 pogodaka.

Tijekom završne svečane ceremonije podjele medalja i pehara, u ime Grada Koprivnice, gradonačelnik Mišel Jakšić, majci preminulih Ivice i Darija, Miri Đelekovčan uručio je buket cvijeća te podijelio pehare i medalje za najbolje četiri plasirane ekipe turnira uz pomoć Nikole, sina Ivice Đelekovčana.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić dodijelio je pehare za najbolje pojedince, a direktor marketinga tvrtke Hangar 18 Mario Pintar prigodne poklone za najbolju sedmorku turnira.

čitam...