Preslatko

FOTO Roditelji i djeca na križevačkom trgu zajedničkim se snagama natjecali u hvatanju loptica, skakanju u vreći, tački…

U kategoriji od 3 do 6 godina, titulu najboljeg tima osvojila je obitelj Dretar, a u kategoriji od 7 do 10 godina titulu najboljeg tima osvojila je obitelj Pukec.

14:00h
0
Obitelji Dretar i Pukec „Najbolji tim u gradu“ - Dječji tjedan Križevci
Foto: krizevci.hr

Veselim i zanimljivim natjecanjem Najbolji tim u gradu, završilo je obilježavanje prvog Dječjeg tjedna u Križevcima.


Djeca su na ovaj način s roditeljima provodila kvalitetno vrijeme, a riječ je o natjecanju u kojem se jedan roditelj s jednim djetetom natječe protiv drugih parova roditelja i djeteta.

Cilj je bio da roditelji i djeca predškolske i osnovnoškolske dobi provedu vrijeme na otvorenom i pri tome se zabavljaju i stvaraju zajedničke uspomene, što je i uspjelo jer se na ovo zabavno natjecanje prijavio velik broj obitelji.

Natjecanje je održano u dvije kategorije pa je tako u kategoriji od 3 do 6 godina titulu najboljeg tima osvojila obitelj Dretar, dok je drugo mjesto pripalo obitelji Maksić, a treće mjesto s izjednačenim brojem bodova podijelile su obitelji Zvonar i Marković.

Obitelji Dretar i Pukec „Najbolji tim u gradu“ - Dječji tjedan Križevci
Najbolje su bile obitelji Dretar i Pukec // Foto: krizevci.hr

U kategoriji od 7 do 10 godina titulu najboljeg tima osvojila je obitelj Pukec dok je drugo mjesto pripalo obitelji Kuzmić, a treće mjesto obitelji Kučina.

Pored njih nastupile su još obitelj Gradiček, Prodan, Vuković, Bojanić, Stankovski, Karre, Galaš i Popović i to u disciplinama hvatanja loptice, trčanja preko prepona, skakanja u vreći, tački, žongliranja i gađanja limenki.

Nagrade i medalje najboljima uručili su gradonačelnik Mario Rajn i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško.

čitam...