TRAŽE SKRBNIŠTVO NAD SVOJOM DJECOM

FOTO Roditelji prosvjedovali pred koprivničkim Centrom za socijalnu skrb: Stojimo iza toga da se radi nezakonito

Kao što je vidljivo, ispisali su mnoštvo poruka, poput: "prikrivanje zlostavljanja djece, zlostavljači djece, DORH - USKOK ima u ovom CZSS posla za vas..."

16:46h
0

Ispred Općinskog državnog odvjetništva i Centra za socijalnu skrb u Koprivnici danas je održan prosvjed roditelja koji se bore za skrbništvo nad svojom djecom.


– Tražimo izuzeće Općinskog državnog odvjetništva odmah da možemo zaštititi svoju djecu i sebe od teških nezakonitosti rada Centra za socijalnu skrb Koprivnica. Tražimo postupanje nadležnih institucija u roku od dva tjedna, u protivnom ćemo organizirati novi prosvjed, okupit će se veći broj ljudi čim će zakonski biti dopušteno. Spremni svu dokumentaciju koja dokazuje naše navode dostaviti medijima. Dok se ne zaustave nezakonitosti u radu Općinskog državnog odvjetništva i Centra za socijalnu skrb poduzimat ćemo sve zakonske mogućnosti, a po potrebi organizirati i prosvjed u Zagrebu. Čvrsto stojimo iza toga da se u ovom Općinskom državnom odvjetništvu i Centru za socijalnu skrb radi o teškim nezakonitostima – poručuju roditelji.

Kao što je vidljivo, ispisali su mnoštvo poruka, poput: “prikrivanje zlostavljanja djece, zlostavljači djece, DORH – USKOK ima u ovom CZSS posla za vas…”

čitam...