Već osmu godinu zaredom

FOTO Romantičari treći na Memorijalu ‘Ivica Miloš’ u Posušju

13:53h
0
NK Romantičari // Foto: NK Romantičari
NK Romantičari // Foto: NK Romantičari

– Prošle godine odlučili smo da ćemo učiniti sve da se 27. prosinca proglasi Svjetskim danom romantičara. Podržite nas i vi u toj našoj inicijativi jer smo svi mi u biti romantičari od rođenja – rekao je trener Romantičara Pajo Orlović, zahvalivši se domaćinima na gostoprimstvu.

Ekipa Romantičara, koprivničkih nogometnih veterana, protekle je subote nastupila na 12. memorijalnom turniru ‘Ivica Miloš’ u Posušju i osvojila treće mjesto. Igrači Stanka Paje Orlovića u borbi za broncu s 3:1 svladali su veterane Orebića, a strijelci su bili Zdravko Premec te dva puta Dražen Fusić.

U polufinalu Romantičari su s 3:0 izgubili od domaćina Posušja, od kojih su u finalnoj utakmici s 2:1 bili bolji Mladostaši iz Prološca.

Bio je ovo već osmi nastup zaredom koprivničkih veterana u Posušju, što je prigodno obilježeno i nakon turnira, koji je započeo ‘Lijepom našom’ i minutom šutnje za pokojnog Ivicu Miloša.

Natjecanje je svečano otvorio Mladen Bašić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Hrvatskog vijeća obrane Herceg Bosne – podružnica Posušje, a za dobru atmosferu pobrinuo se trener Romantičara Pajo Orlović.

– Prošle godine odlučili smo da ćemo učiniti sve da se 27. prosinca proglasi Svjetskim danom romantičara. Podržite nas i vi u toj našoj inicijativi jer smo svi mi u biti romantičari od rođenja – rekao je Orlović, zahvalivši se domaćinima na gostoprimstvu.

Za Romantičare su nastupili Vlatko Ciganek, Robert Jazvec, Hrvoje Budaj, Zvonimir Markač, Zoran Šepec, Zoran i Branko Pintarić, Martin Ban, Marino Gaži, Stjepan Cikač, Antun Zrinski, Dražen Fusić, Vlado Lenardić, Zdravko Premec i Dražen Krstanović, dok su treneru Orloviću pomagali i članovi Josip Sulimanec i Stipe Begić.