prva hrl za žene

FOTO Rukometašice Pitomače nastavile sa sjajnim rezultatima u drugom dijelu sezone, utrpale 37 pogodaka Petason Vranjicu

Na vratima je Melita Jug upisala čak 19 obrana, dok je Katarina Šandor napunila mrežu Solinjanki s devet svojih pogodaka. Mioč, Đuđ i Kožnjak zabile su po šest golova svaka.

19:55h
0
Foto: Foto Begović
Foto: Foto Begović

U sklopu 19. kola Prve HRL za žene ŽRK Pitomača u svojoj je dvorani ugostila posljednjeplasiranu ekipu prvenstva, solinski Petason Vranjic. Gošće su u Pitomaču stigle sa samo tri boda na tablici. S druge strane, domaća ekipa Pitomače promjenom trenera i aklimatizacijom na ligu počela je upisivati sjajne rezultate. Pitomačanke su ovaj susret dočekale kao jedanaestoplasirana ekipa tablice s 11 bodova na kontu.

Kao glavni cilj prve prvoligaške sezone uprava Pitomače postavila je ostanak u ligi prema čemu djevojke već sada polako idu. Danas je upisana uvjerljiva pobjeda, Pitomača je pobijedila 37-29 i tako dodala dva nova boda u svoju prvoligašku riznicu.

Na vratima je Melita Jug upisala čak 19 obrana, dok je Katarina Šandor napunila mrežu Solinjanki s devet svojih pogodaka. Mioč, Đuđ i Kožnjak zabile su po šest golova svaka. U idućem kolu Pitomača putuje u Split susresti se s istoimenim klubom.

Prva HRL za žene, 17. ožujak

ŽRK Pitomača – RK Petason Vranjic 37-29