održan prvi put

FOTO Sajam vatrogasne i opreme za zaštitu i spašavanje privukao brojne znatiželjnike, Jakšić: Nadam se da će ovo postati tradicija

Uz Sajam, u prostorima Sveučilišta Sjever održavale su se različite radionice i praktične prezentacije na vanjskom terenu Kampusa.

09:00h
0

Na prostoru koprivničkog Kampusa održao se prvi Sajam vatrogasne i opreme za zaštitu i spašavanje. Ovu izložbeno-prodajnu manifestaciju po prvi puta organizirali su Vatrogasna zajednica Grada Koprivnice, Grad Koprivnica i koprivnički Kampus, a suorganizator je Hrvatska vatrogasna zajednica. U ime Grada Koprivnice svečanom otvorenju Sajma prisustvovao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Hvala svima, a posebno izlagačima na dolasku i podršci prvom ovakvom sajmu u našem gradu. Uvijek je najteže prvi puta ovako nešto organizirati, ali s obzirom na ljude koji sudjeluju u tome, uopće ne sumnjam da će ovo prijeći u tradiciju – rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić.

Okupljenima su se obratili i Glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Ivan Golubić te zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Na Sajmu se predstavlja osam izlagača sa svojim proizvodima, a svi zainteresirani mogu se upoznati s aktivnostima profesionalnih vatrogasaca, novitetima u vatrogastvu kao i sa vatrogasnom opremom i opremom za zaštitu i spašavanje.

Uz Sajam, u prostorima Sveučilišta Sjever održavale su se različite radionice i praktične prezentacije na vanjskom terenu Kampusa.

čitam...
Loading...