Dan otvorenih vrata

FOTO Sedmaši OŠ Vladimir Nazor družili su se s predsjednicom na Pantovčaku

15:27h
0
Predsjednica im je pričala o važnosti sporta // Foto: Andrea Katanović

Učenici su razgledali Ured predsjednice, fotografirali se s njom i dali intervju za HRT, što je za njih bio pravi doživljaj.

Učenici 7.d razreda križevačke OŠ Vladimir Nazor protekle su subote u pratnji razrednice Gordane Novak i učiteljice Marine Žuti, posjetili predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović u njenom Uredu.

Učenici su razgledali Ured predsjednice, fotografirali se s njom i dali intervju za HRT, što je za njih bio pravi doživljaj.

Naime, taj dan predsjednica je održala Dan otvorenih vrata, a posvetila ga je sportu i rekreaciji povodom Europskog dana sporta, stoga je Pantovčak taj dan posjetilo više od četiristo uzvanika.

Među njima je bila i Sara Kolak te drugi zlatni olimpijci s Olimpijskih igara u Riju, izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, rukometaši Zagrebačkog rukometnog saveza, mladi gimnastičari, košarkaši i drugi.

Predsjednica je istaknula važnost sporta i rekreacije za zdravlje građana i kvalitete njihova života te poručila onima koji se ne bave ni jednom sportskom aktivnošću da krenu s aktivnim, zdravijim i kvalitetnijim životom već danas.

čitam...