četiri treninga

FOTO Šest djevojčica HK Podravka odradilo mini kamp u Zagrebu zajedno s 45 drugih djevojčica iz Hrvatske

Glavni organizator i inicijator ovog projekta bio je Ignacije Valečić, prof. i trener hrvačkog kluba Šibenik.

14:06h
0
Foto: HK Podravka
Foto: HK Podravka

Protekloga vikenda, odnosno u subotu i nedjelju, šest djevojčica hrvačkog kluba Podravka, Korina Rogić, Dina Vida Horvat, Lana Nogić, Lara Blažeković, Rajna Tot i Lucija Ledinski pod vodstvom trenera Ivana Lončarića, Vedrana Blažekovića i buduće trenerice Antonie Štefotić nalazile su se u Zagrebu u dvorani hrvačkog kluba Metalac gdje su zajedno sa još 45 djevojčica iz Šibenika, Zadra, Slatine, Brezovice, Klinča Sela i Zagreba odradile dvodnevni mini kamp, odnosno četiri treninga.

Primarni cilj ovog kampa bilo je usvajanje i usavršavanje tehnika slobodnog načina hrvanja. Svakako proces učenja bio je učinkovit jer su djevojčice tijekom priprema imale različite sparing partnerice što je olakšalo brzo učenje i usvajanje novih tehničko-taktičkih zadataka.

Djevojčice hrvačkog kluba Podravka vrlo dobro su se snašle i odradile sve što se od njih očekivalo, a ono najvažnije sklopile su nova prijateljstva što je pokazatelj da je ova akcija imala višestruku vrijednost. Uz treninge, djevojčice su slobodno vrijeme provodile u šetnji Zagrebom, no najviše im se dojmio športsko-rekreacijski centar Bundek i vrlo bogata ponuda sadržaja koje nudi to prerasno zagrebačko izletište.

Glavni organizator i inicijator ovog projekta bio je Ignacije Valečić, prof. i trener hrvačkog kluba Šibenik, a posebna zahvala upučuje se i hrvačkom klubu Metalac koji je na korištenje ustupio svoju dvoranu. Kako se ovo dvodnevno druženje pokazalo kao odlično iskustvo za vjerovat je da će u narednom periodu biti još takvih akcija.

Foto: HK Podravka
Foto: HK Podravka
Foto: HK Podravka
Foto: HK Podravka

Loading...