1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
AGLOMERACIJA

FOTO Šire se radovi u centru grada, bageri stigli u Svilarsku ulicu, promet će zbog uske ceste regulirati semafori
F

Promet kroz navedeni koridor će funkcionirati u obje faze te će biti zatvoren nakon izvođenja radova

Ne propustite

Na radove u centru grada smo već navikli, no jutros su započeli novi u neposrednoj blizini središnjeg Trga. Odnose se na Svilarsku ulicu, gdje je počela rekonstrukcija kanalizacijskog sustava u sklopu projekta Aglomeracija Koprivnica. 

- Oglas -

Plan radova odvijat će se u dvije faze. Prva faza obuhvaća Svilarsku ulicu od križanja s Ulicom Ivana Generalića do Umjetničke škole Fortunat Pintarić te dalje uz Sinagogu do kraja ulice, dok će druga faza radova obuhvaćati radove u dijelu Svilarske ulice od Florijanskog trga do Ulice Ivana Generalića.

Promet dijelom Svilarske do križanja i dalje u Ulici Ivana Generalića u prvoj fazi odvijat će se nesmetano, a privremeno će se propustiti promet između Svilarske ulice i Trga bana Josipa Jelačića sa semaforiziranom regulacijom prometa radi uskog koridora. Promet kroz navedeni koridor će funkcionirati u obje faze te će biti zatvoren nakon izvođenja radova.

Za vrijeme izvođenja radova postavljena je privremena regulacija prometa te se mole građani za razumijevanje, poručili su ih KC Voda.

svilarska ulica
Izvor: KC Vode
svilarska ulica
Izvor: KC Vode
svilarska ulica
Izvor: KC Vode
svilarska ulica
Izvor: KC Vode
svilarska ulica
Izvor: KC Vode
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreg domaćin

FOTO Ljubitelji dobre kapljice okupili se na najvećoj izložbi mladih vina u Hrvatskoj, ocijenjeno više od 400 uzoraka, evo koja su proglašena šampionima

Chardonnay Vinske kuće Kirić, u kategoriji bijelih vina, te merlot Stjepana Vučemilovića, u kategoriji crnih vina, proglašeni su šampionima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti