turniri

FOTO Sjajan je vikend iza tenisača Koprivnice, briljirali svi, od najmlađih do veterana

Mia Gregurina bila je najbolja te je uzela zlato. Kod dječaka do 10 godina, Vilim Štubelj zauzeo je drugo mjesto u brončanoj skupini, a u srebrnoj skupini Vid Horvatić Jambor bio je treći, Jakov Antolić drugi, a Karlo Šifkorn zauzeo je prvo mjesto.

15:21h
0
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica

Ovog vikenda počeo je završni dio sezone na turnirima za djecu do 8, 9 i 10 godina. Turnir je održan u Čakovcu na terenima TK Franjo Punčec, a najmlađi tenisači ostvarili su najbolje rezultate dosad. Na turniru do 8 godina, Jan Kai Premec bio je 3., Petar Lovasić zauzeo je 2. mjesto, a Marta Gregurina i Čavić Mihael bili su najbolji u svojim skupinama i otišli kući s zlatom.

Na turniru do 9 godina, Vilim Štubelj bio je 1. u brončanoj skupini, Vid Horvatić Jambor zauzeo je 3. mjesto u srebrnoj skupini, dok je u zlatnoj skupini naš klub imao najviše predstavnika. Lara Bakovljanec i Marko Bešvir podijelili su 5. mjesto, Pavle Peradin bio je 3., a u neizvjesnom finalu Gala Knežević uzela je zlato, dok je srebro pripalo Karlu Šifkornu. Kod djevojčica do 10 godina, Laura Šifkorn bila je druga, a Marta Kuparić prva u zelenoj skupini, Eva Papić Bogadi 3. u srebrnoj, Gala Knežević 2., a Marija Petrović 1.

U zlatnoj skupini nije bilo iznenađenja, Mia Gregurina bila je najbolja te je uzela zlato. Kod dječaka do 10 godina, Vilim Štubelj zauzeo je drugo mjesto u brončanoj skupini, a u srebrnoj skupini Vid Horvatić Jambor bio je treći, Jakov Antolić drugi, a Karlo Šifkorn zauzeo je prvo mjesto.

Ovi odlični rezultati daju za pravo mladim tenisačima i njihovom klubu da već idućeg vikenda na turniru u Varaždinu očekuju nove velike rezultate!

Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica

BORŠĆAK I ŠIFKORN OSVOJILI TURNIR U LUDBREGU

Ovog vikenda u Ludbregu je održan turnir u tri kategorije, seniori do 35 godina, mlađi veterani do 55 godina i stariji veterani iznad 55 godina. Na turniru je u sve tri kategorije nastupilo ukupno 54 igrača, od kojih je 22 bilo u seniorskom dijelu turnira. Nakon laganog prolaska grupne faze turnira (6:2, 6:0 i 6:0), u polufinalu su se naši dečki susreli s dobro znanim kolegama Šiprak/Štaba od kojih su bili bolji rezultatom 7:3. U finalu su bili bolji od para Zanjko/Lebar rezultatom 7:5 i tako postali pobjednici turnira.

Mješovita ekipa Koprivnice do 14 godina poražena u Čakovcu

Ovogodišnje ekipno prvenstvo Hrvatske do 14 godina, mješovita ekipa Koprivnice završila je porazom u drugom kolu regionalnih kvalifikacija od favorizirane ekipe TK Franjo Punčec iz Čakovca rezultatom 6/3. Rezultat je u skladu sa očekivanjima, budući da nam je žrijeb dodijelio najbolju ekipu u našoj regiji ove godine.

Za Koprivnicu su ove godine nastupali Viktor Petrović, Fabian Perošić, Sven Povijač, Korina Fuček, Rea Šijak, Lea Radiček i Mia Gregurina, a pobjede su za Koprivnicu ostvarili Rea Šijak pojedinačno i u paru sa Viktorom Petrovićem, te muški par Perošić/Povijač.

Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica

čitam...
Loading...