hrvanje

FOTO Sjajan nastup ludbreških hrvačica Sandre Besek i Ive Gerić na turniru u Poljskoj

Od Francuskinje je izgubila neriješenim rezultatom 1:1 jer je protivnica zadnja poentirala, ali je Sandra uistinu prava pobjednica i otkriće turnira.

09:25h
0
Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg

HK Ludbreg proveo je vikend na turniru u Poljskoj u mjestu Boguszow-Gorce. Sandra Besek, kadetkinja HK Ludbreg natjecala se u kategoriji 53 kilograma u kojoj su bile 34 sudionice. Osvojila je 11. mjesto s tri pobjede i dva poraza, ali samo rezultatska jer je hrvanje bilo na njenoj strani, kažu u klubu.

Protiv Bjeloruskinje povela je prekrasnim napadom, hrvala je kao “violina”, a protivnica je bila za dlaku spretnija iskoristivši dvije 50/50 situacije koje su rezultatski odlučile pobjednicu. Od Francuskinje je izgubila neriješenim rezultatom 1:1 jer je protivnica zadnja poentirala, ali je Sandra uistinu prava pobjednica i otkriće turnira.

Iva Gerić je do borbe za broncu ostvarila dvije uvjerljive pobjede tušem protiv Bjeloruskinje i Šveđanke, dok je u polufinalu morala čestitati kasnijoj pobjednici iz Bjelorusije. U borbi za broncu je suvereno i uvjerljivo vodila glavnu riječ ne priuštivši protivnici ni jednu priliku za poentiranje i tako osvojila odlično treće mjesto kod seniorki, kategorija 59 kg. Tri pobjede i jedan poraz.

Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg

– Kad je evidentan tako veliki napredak ne možemo ne čestitati cijeloj ekipi koja marljivo trenira, uči i napreduje zajedno sa ovim djevojkama, čestitke trenerskom duu na ovom turniru Zsolt Szatmari&Ignac Horvat, kao i treneru repke Senadu Mujagiću i svim ostalim curama! Zahvale Predsjedniku Nini Dulikraviću Duly, upravi, Božidaru Hajsoku, Oprema PIT, Alenu&Sanji Gerić, treneru Darku Frankolu Moby Dick&Francool Sandro Frankol, Mladenu Bačaniju&Marini Blatarić, svim roditeljima, rodbini, savezu HHS, ZSUGL, prijateljima, HKVindija, Andrija Barić, Danko Indos Šunić, Dinko Kremić, Neven Jerbić, Suzana Bačani, gradu, općinama, županiji, odnosno svima koji nas na bilo koji način podržavaju, veliko HVALA! Brz oporavak i povratak Ivan Bačani (slijepo crijevo) i Sara Milner (gležanj)! Sandra i Iva ostaju još tjedan dana u kampu u Poljskoj, a svim ostalima poziv da se vidimo u našoj krasnoj ludbreškoj dvorani u utorak u 17 sati – poručuje Krešo Horvat iz HK Ludbreg.

Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg

čitam...