trener marko dobravec

FOTO Sjajni mladići đurđevačke Škole nogometa osvojili fantastično treće mjesto na međunarodnom Crikvenica Cupu

Kao šlag na tortu došla je činjenica da je u Dream team turnira uvršten Miha Vukašinović iz ŠN grada Đurđevca. 

13:51h
0
Foto: ŠN grada Đurđevca
Foto: ŠN grada Đurđevca

Mladi nogometaši Škole nogometa grada Đurđevca godišta 2011. i mlađi nastupili su na međunarodnom turniru u Crikvenici koji je trajao tri dana. Tamo je sudjelovalo 120 ekipa u čak četiri kategorije uzrasta.

U kategoriji mladih Picoka bile su 22 ekipe. Đurđevčani su u grupi bili s NK Talent, NK Jaska, Hajduk i NK Stošice iz Slovačke. U grupi su pobijedili tri ekipe, dok su od Hajduka izgubili, ali su se ipak plasirali se u daljnju fazu.

U osmini finala svladali su Krku iz Novog Mesta s 1-0, u četvrtfinalu su bili bolji s 4-2 od ekipe iz Dubrovnika, dok ih je u polufinalu nadjačao Zagreb s 0-2.

U borbi za treće mjesto igrali su protiv Slaven Belupa. Nakon 2-2 u regularnom dijelu Picoki su pobijedili na penale 6-5 i tako osvojili treće mjesto na Crikvenica Cupu! 

Kao šlag na tortu došla je činjenica da je u Dream team turnira uvršten Miha Vukašinović iz ŠN grada Đurđevca.

Za ekipu su nastupili Matej Belec, Ema Čikvar, Matej Vranić, Ivan Sulimanec, Petar Šiptar, Miha Vukašinović, Ivan Špoljar, Luka Jozek, Frano Robotić, Matija Fuček i Luka Vokšan.

Dječake je vodio trener Marko Dobravec koji se ovim putem zahvaljuje svim sponzorima, roditeljima i gradu Đurđevcu. Ovo će svima biti lijepa uspomena.

 

čitam...
Loading...