JEDNOGODIŠNJI UGOVOR

FOTO Slaven Belupo pojačao novi-stari napadač, publika ga pamti po iznimnom zalaganju i trudu

U prvom mandatu na Gradskom stadionu Ivana Kušeka Apaša upisao je 24 pogotka u 54 utakmice.

16:47h
0
Muzafer Ejupi među vodećim je hrvatskim strijelcima // Foto: ePodravina.hr
Muzafer Ejupi // Foto: ePodravina.hr

Slaven Belupo započeo je s pojačavanjem pred novu sezonu HT Prve lige.


Na svojim službenim stranicama, koprivnički klub predstavio je novog-starog Farmaceuta, Muzafera Ejupija. Makedonski napadač tri je godine proveo igrajući za Osijek, nakon čega se sada ponovno vratio u Koprivnicu.

– Lijep je osjećaj ponovno se vratiti u Koprivnicu i Slaven Belupo. Jedan od glavnih razloga za povratak bilo je sjećanje na moj prvi boravak u gradu i klubu o kojem mogu pričati samo o superlativima. Naravno, motivaciju sam pronašao i u razgovoru s ljudima u klubu nakon kojeg sam shvatio koliko svi žele napraviti rezultatski iskorak u odnosu na nekoliko prošlih sezona. Vraćam se u sredinu koju poznajem i tamo gdje se osjećam odlično, Vratio sam se doma – kazao je Ejupi za službene klupske stranice.

Podsjetimo, u prvom mandatu na Gradskom stadionu Ivana Kušeka Apaša upisao je 24 pogotka u 54 utakmice. Potpisao je jednogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja na još jednu.

Foto: NK Slaven Belupo

Napadač kojega publika pamti po iznimnom zalaganju, trudu i radu, u dosadašnjoj karijeri branio je boje Vardara, Metalurga, Shkëndije i Horizonta, albanskog Skenderbeua, turskog Kartalspora i tajlandske Songkhle.

–  Jako mi je drago što su mi ljudi u klubu predstavili ambiciozan plan za iduću sezonu. Cilj će nam biti što bolje ući u prvenstvo jer start najčešće determinira ostatak sezone. S obzirom na to da pet klubova može izboriti Europu normalno je da ćemo gledati kako doseći plasman među tih prvih pet. Što se tiče osobnih planova, volio bih ponoviti igre iz zadnje sezone kada sam bio u Slaven Belupu i prije nego što sam otišao u Osijek. Osjećao sam se odlično, išli su me golovi, a bili smo i nadomak osvajanja Kupa. Ako može neka bude i bolje od toga.

Foto: NK Slaven Belupo

čitam...