Pripreme u Koprivnici

FOTO Slaven u prijateljskom dvoboju svladao Hrvatski dragovoljac, u klub sletjelo pojačanje na lijevom boku

Na pomoćnom terenu Gradskog stadiona odigrana je prijateljska utakmica s Hrvatskim dragovoljcem.

17:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Slaven Belupo vratio se s priprema u Medulinu i nastavlja ih u Koprivnici. Tim je povodom na pomoćnom terenu Gradskog stadiona odigrana prijateljska utakmica s drugoligašem Hrvatskim dragovoljcem.

U utakmici na teškom terenu u kojoj je rezultat u drugom planu, trener Kopić iskušao je formu svojih igrača. Nakon prvog poluvremena bez golova, ali s jednim nerealiziranim jedanaestercem za Crne iz Sigeta, u drugom poluvremenu nekoliko desetaka gledatelja moglo je vidjeti dominaciju Slavenaša u posjedu lopte te konačnu pobjedu od 2:1 do koje se došlo u posljednjim trenucima susreta.

Nakon odlaska prvotimaca Stefana Savića u nizozemsku Rodu i Dine Štigleca u slovensku Olimpiju pojavile su se novosti i u rubrici dolazaka. Naime, bivši Farmaceut Dario Melnjak došao je na posudbu iz belgijskog Lokerena kako bi popunio rupu na lijevom boku koja se otvorila odlaskom Štigleca. Nekim igračima su produljeni i ugovori pa će tako Aliti ostati do lipnja 2019., a mladi Bogojević je stavio potpis na stipendijski ugovor do 2021.

Slaven će odigrati još četiri prijateljske utakmice prije početka proljetnog dijela prvenstva, a prva je već sutra u Mađarskoj protiv Siofoka.