Supermarket

FOTO Sloga podravska trgovina uz svečano rezanje vrpce otvorila novu, modernu poslovnicu u Virju

16:30h
0
Svečano rezanje vrpce

Sloga podravska trgovina je u ponedjeljak u 6 sati otvorila vrata novog supermarketa u Virju, na adresi Trg Stjepana Radića 3.

Riječ je o modernom, iz temelja izgrađenom prodajnom prostoru površine 400 kvadrata, koji zadovoljava najsuvremenije standarde maloprodaje, s pripadajućim parkirnim mjestima.

Tijekom trajanja izgradnje i uređenja prodavaonice, Slogi podravskoj trgovini nit vodilja bila  je djelovati sukladno svojoj misiji, a to je sretan i zadovoljan kupac. Mnogobrojni su Slogu tijekom godina podržavali svojom vjernošću, a sada je Sloga izgradnjom novog supermarketa, kao i otvaranjem novih radnih mjesta, odlučila zahvaliti svojim vjernim kupcima te vratiti svoj dio zajednici.

Gđa. Jadranka Veselić, generalna direktorica Sloge podravske trgovine, svečanost otvorenja je upriličila kratkim govorom. Pozvala je sve sadašnje i buduće kupce Sloge podravske trgovine da se osobno uvjere u prekrasan novi dizajn supermarketa, ljubazne prodavačice te povoljne cijene.

Svima prisutnima se prigodnim govorom obratio i načelnik općine Virje Mirko Perok. Nakon svečanog rezanja vrpce, supermarket je službeno otvoren uz blagoslov velečasnog Bačani Ivice.

Uredovno radno vrijeme prodavaonice je svaki dan od 6 do 22 sata.

čitam...
Loading...