Posjetila nas je zima

FOTO Snijeg obukao centar grada i park u bijeli zimski ogrtač, u ovoj pustoši na njemu nema tko ostavljati tragove

Velika većina građana je u svojim domovima, poštuje mjere socijalnog distanciranja i ne izlaženja te čeka neka bolja vremena.

11:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Prvi dan proljeća već je iza nas, ali jučer nas je odlučila ponovno posjetiti zima i dati nam najdeblji snježni pokrivač u Podravini i Prigorju u posljednjih nekoliko mjeseci.

Gust snijeg tijekom jučerašnjeg dana začas je zabijelio ulice, trgove, dvorišta, polja, parkove, ali u tim lijepim, romantičnim prizorima bjeline ipak nešto fali.

Već se pomalo navikavamo da bilo kakve fotografije otvorenog prostora prikazuju prazan prostor. U ovom slučaju lijep, atmosferičan prostor zimske idile, ali ipak prazan, jer ljudi nema.

U centru Koprivnice i u gradskom parku nema nikoga tko bi ostavljao tragove na snijegu. Velika većina građana je u svojim domovima, poštuje mjere socijalnog distanciranja i ne izlaženja te čeka neka bolja vremena, kada nećemo morati dobivati naputke od ministra da “se suzdržimo od zimskih radosti jer će nas u protivnom nadležne službe spriječiti u tome”. No, i dalje možemo na sigurnoj distanci uživati u ovim fotografijama i biti u toplom.