TURNEJA RADOSTI

FOTO Sportske igre mladih stigle u Križevce! Branko Zorko nosio baklju, a Mali Nazorovci i Terminatori osvojili prva mjesta

Ostali okupljeni mogli su se okrijepiti u Coca-Cola korneru gdje se ujedno provodio izbor za najboljeg sportaša Hrvatske

14:03h
0
Foto: Sportske igre mladih

Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih danas je stigla u Koprivničko-križevačku županiju. Prva destinacija, nakon koje će se isto održati u Koprivnici i Đurđevcu, bila je dvorana Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima.

Pročelnik upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, načelnik PP Križevci Ivan Pukec i Tihana Butorac kao predstavnica Sportskih igara zapalili su plamen, dok je baklju u pratnji malih sportaša donio olimpijac Branko Zorko. Djeca iz Križevaca i općine Sv. Ivana Žabna natjecali su se u graničaru. Prvo mjesto i plasman na državnu završnicu u Splitu osvojile su ekipe Mali Nazorovci i Terminatori.

Ostali okupljeni mogli su se okrijepiti u Coca-Cola korneru gdje se ujedno provodio izbor za najboljeg sportaša Hrvatske. Sportske igre mladih masovna su sportska manifestacija koja godišnje okuplja 200 tisuća djece i mladih u Hrvatskoj, Srbiji te Bosini i Hercegovini, a koji se natječu u nogometu, malom nogometu, košarci, rukometu, odbojci, tenisu, stolnom tenisu, odbojci na pijesku, šahu, graničaru i atletici.

čitam...