LIJEPO DRUŽENJE

FOTO Sportski susretni žena u Herešinu okupili mnoštvo članica udruga s područja županije

Lijepo vas je vidjeti u ovako velikom broju. Mjesto koje nema udrugu žena, vatrogasce i nogometni klub ne živi, a za vas mogu reći da doista živite i da uvelike doprinosite svojoj sredini. Hvala vam na tome – rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

11:54h
0
Foto: koprivnica.hr

Održani su Sportski susreti u organizaciji Udruge žena Herešin. Događaj je organiziran u kompleksu Društvenog doma i sportskog igrališta u Herešinu, a i ove godine susretu su prisustvovale i brojne članice udruga žena s područja županije.


– Prije svega željela bi se zahvaliti Društvu žena Herešin na organizaciji ovog događaja. Lijepo vas je vidjeti u ovako velikom broju. Mjesto koje nema udrugu žena, vatrogasce i nogometni klub ne živi, a za vas mogu reći da doista živite i da uvelike doprinosite svojoj sredini. Hvala vam na tome – rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Na natjecanju je sudjelovalo više od 20 prijateljskih udruga žena, a nakon sportskog djela uslijedilo je druženje uz glazbu i hranu koju su pripremile vrijedne članice Udruge.

U ime Koprivničko-križevačke županije prisutan je bio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

čitam...