USPJEH

FOTO Štafeta Atletskog kluba Koprivnica okitila se naslovom državnih prvaka, Bebek: Računali smo potajno na medalju

Luka Kvaternik kazao je kako je konkurencija bila jaka. Nije bilo jednostavno, istaknuo je, ali dugo treniraju te su bili spremni.

11:38h
0
Foto: Grad Koprivnica

Atletski klub Koprivnica ima državne prvake u mješovitoj štafeti 4×60 metara, o čemu smo pisali ovdje. Riječ je o mlađim kadetkinjama i mlađim kadetima Ivani Cenko, Luki Kvaterniku, Lukasu Petriću, Luki Koloniću i Dori Lovrinović za koje je, s trenerima Tihomirom Bebekom i Daliborom Kišom, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić danas održao prijem.

– Rezultati koje postižete u svom klubu doista su nam svima na ponos. Zahvaljujući vama pokazujemo zašto je Koprivnica grad sporta i drago mi je da se atletika, kao kraljica sportova, opet vratila na velika vrata i s organizacijom polumaratona i s vašim rezultatima koje ostvarujete na natjecanjima. Želimo da vas čuva zdravlje i sreća te da i dalje ostanete toliko dobri – rekao je Jakšić, prenose gradske stranice.

Luka Kvaternik kazao je kako je konkurencija bila jaka. Nije bilo jednostavno, istaknuo je, ali dugo treniraju te su bili spremni.

– Računali smo potajno na medalju i eto ostvarilo se to što smo si željeli i za što smo marljivo trenirali. Radi se o brzoj disciplini gdje se u nijednom koraku ne smije napraviti pogreška – dodao je trener Bebek.

čitam...