PROJEKT GRADA KRIŽEVACA

FOTO Stigao novi parket, moderne stolice i sva ostala oprema u sportsku dvoranu, Rajn: Djeca i sportaši imati znatno bolje i sigurnije uvjete

Do kraja godine popravit će se i pomične tribine, urediti svlačionice i zamijeniti sva vrata, najavio je ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražen Bokan. 

08:24h
0
Novi parket i sjedalice su tu // Foto: križevci.hr

Ovog ljeta proveden je projekt uređenja sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci.  Obuhvatio je adaptaciju parketa koja je iznosila oko 408.000 kuna, krečenje gledališta i postavljanje nove opreme.

Opremu je Zajednica športskih udruga Križevci u partnerstvu s Rukometnim klubom KTC aplicirala na program Hrvatskog olimpijskog odbora Aktivna zajednica te ostvarila sredstva za nabavu 350 stolica s naslonom, aluminijskih golova s dva kompleta mreža i priborom za montažu, četiri klupe sa po šest sjedalica za rezervne igrače te stroja za održavanje, pranje i sušenje parketa.

Ukupna vrijednost nabavljenog je 120.000 kuna od čega je pola financirao Grad Križevci, a pola HOO.

– Parket je bio u jako lošem stanju i predstavljao je opasnost za djecu i sportaše koji koriste dvoranu. Većina stolica bila je potrgana i zaista je dvorana nakon 20 godina vapila za jednom sveobuhvatnom adaptacijom. Veseli me što je sve gotovo prije početka školske godine i što će sada naša djeca i sportaši imati znatno bolje i sigurnije uvjete za sportske aktivnosti. Hvala Osnovnoj školi Ljudevita Modeca, Zajednici športskih udruga Križevci i RK KTC na zajedničkoj suradnji na projektu uređenja ove dvorane – kazao je gradonačelnik Rajn.

Do kraja godine popravit će se i pomične tribine, urediti svlačionice i zamijeniti sva vrata, najavio je ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražen Bokan.

Loading...