country vikend

FOTO Stjepan Jimmy Stanić zagrijao i digao kaubojske Podravce na noge, Country Strike i Štublin band nastavili svirku do dugo u noć

Kako krasna subotnja večer ne bi prebrzo došla kraju, pobrinule su se grupe Country Strike iz Zagreba i Štublin band iz Koprivnice.

13:00h
0
Foto: Matija Gudlin

U sklopu Country vikenda nešto poslije 20 sati na pozornicu je stao legendarno poznati Stjepan Jimmy Stanić koji je ponovno sjajno odradio svoj posao i zabavio publiku koja ga je zdušno slušala. Nedavno je sličnu stvar napravio u sklopu Podravskih motiva.

Energije koju posjeduje ovaj vremešni muškarac posramili bi se i mnogi mlađi pjevači. Pjevao je stare hitove prigodne za kaubojski vikend, a vjerujemo da su svi potrošili one kalorije viška dobivene degustiranjem slasnog kaubojskog graha istog dana.

Kako krasna subotnja večer ne bi prebrzo došla kraju, pobrinule su se grupe Country Strike iz Zagreba i Štublin band iz Koprivnice. Skakalo se i pjevalo do kasnih subotnjih sati, a ples bez kojeg se nije moglo svakako je bila – kaubojada.

Kako je bilo i kako se zabavlja pogledajte u galeriji.