picokijada 2021.

FOTO Stolnim tenisom, malim i stolnim nogometom te odbojkom na pijesku, sudionici turnira u Peskima odmjerili svoje vještine

Cilj druženja bila je rekreativna aktivnost i poticaj za boravak na otvorenom, a pobjednicima turnira podijeljene su medalje i prigodni pokloni.

12:12h
0
Foto: djurdjevac.hr

U sklopu programa ovogodišnje Picokijade 2021. uz suradnju Grada Đurđevca i Turističke zajednice Grada Đurđevca mještani kvarta Peski organizirali su sportsko druženje u Sportskom parku Peski u Đurđevcu.

Tamo je nedavno obnovljeno dječje igralište, postavljena nova panel ograda, zamijenjena zaštitna mreža, uređena tribina, postavljena nova rasvjeta te je asfaltirano novo parkiralište ispred doma Mladen Markač.

U obnovi sportskog parka sudjelovali su mještani kvarta Peski koji su prije 15 godina ovdje uredili igralište.

Natjecanje se održalo u četiri kategorije (stolni tenis, mali nogomet, stolni nogomet i odbojka na pijesku) u kojima su brojni parovi imali prilike pokazati svoje vještine. Tako su prvo mjesto osvojili Igor Pecikozić i Miroslav Škurdija, drugo mjesto Robert Međimurec i Tomislav Šignjar, dok su se za treće mjesto izborili Mihael Mihalić i Vedran Čuić.

Cilj druženja bila je rekreativna aktivnost i poticaj za boravak na otvorenom, a pobjednicima turnira podijeljene su medalje i prigodni pokloni, dok je za sve sudionike natjecanja osiguran i topli obrok.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr

čitam...