svi na terenu

FOTO Strašne scene jutarnje prometne nesreće, automobil uništen, a stablo srušeno

Mislite na svoju budućnost, svoje suvozače, druge sudionike u prometu i ljude kojima je stalo do vas, poručuju iz ludbreškog DVD-a.

10:20h
0
Foto: DVD Ludbreg Facebook/Jurica Havaić

Teška prometna nesreća dogodila se jutro, malo poslije 5 sati, u Ludbregu. Dobrovoljno vatrogasno društvo Ludbreg objavilo je kako su na teren izašli s dvama vozilima i devet vatrogasaca. Svi oni vidjeli su zastrašujuće prizore uz cestu Frankopanske ulice.

Naveli su kako je automobil zbog neprilagođene brzine sletio sa skliskog kolnika i udario u stablo koje je od siline udara srušeno. Vozilu je, vidljivo je, uništen prednji kraj.

– Unatoč izrazito ozbiljnom i teškom prizoru, ozlijeđene osobe do našeg dolaska bile su izvan vozila te su zbrinjavane od strane HMP Ludbreg – stoji u objavi DVD-a.

Ludbreški vatrogasci uklonili su akumulator te provjerili moguće razlijevanje tekućina. Na terenu su do gotovo 6 sati bili s ludbreškom policijom.

– Ovim putem apeliramo na mlade vozače da ne preispituju granice mogućnosti automobila kao ni one vlastite. Niz okolnosti kao što su uvjeti na cestama, brzina, alkohol, samopouzdanje koje nije građeno na dugogodišnjem iskustvu u prometu, čak i kad je prisutno, svakako su loša kombinacija koja dovodi do težih posljedica. Mislite na svoju budućnost, svoje suvozače, druge sudionike u prometu i ljude kojima je stalo do vas – poručuju iz DVD-a.

Foto: DVD Ludbreg Facebook/Jurica Havaić
Foto: DVD Ludbreg Facebook/Jurica Havaić
Foto: DVD Ludbreg Facebook/Jurica Havaić
Foto: DVD Ludbreg Facebook/Jurica Havaić