16.8 C
Koprivnica
Srijeda, 7. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u kategoriji Poduzetnici u ruralnom turizmu

FOTO Sunčano selo Jagnedovec nagrađeno sa Zlatnom poveljom
F

Svečanost je održana u Zagrebu, a okupila je nagrađene i druge uzvanike iz cijele Hrvatske. Nagrađene je pozdravio Gari Cappelli, Ministar turizma RH, izaslanik predsjednika Andreja Plenkovića.

Ne propustite

Sunčano selo Jagnjedovec primilo je Zlatnu povelju u kategoriji Poduzetnici u ruralnom turizmu u natječaju pod nazivom Suncokret ruralnog turizma koji provodi Udruga za turizam i ruralni razvoj ‘Klub članova Selo’.

Veliko priznanje primila je Helena Hećimović, osnivačica Sunčanog sela.

Dodjelom priznanja koja je u pet kategorija osvojilo više od 50 OPG-a, Turističkih zajednica i ostalih djelatnika u ruralnom turizmu, svečano je obilježeno 20 godina rada udruge ‘Klub članova Selo’.

Svečanost je održana u Zagrebu, a okupila je nagrađene i druge uzvanike iz cijele Hrvatske. Nagrađene je pozdravio Gari Cappelli, Ministar turizma RH, izaslanik premijera Andreja Plenkovića.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

svečana sjednica

FOTO/VIDEO Sabolić: Na pravom smo putu da konačno zaživi geotermalni projekt, a po kućama za kunu postali smo poznati u svijetu

Dan je općine Legrad. Tim povodom upravo se održala svečana sjednica Općinskog vijeća u Društvenom domu u Kutnjaku. Dan...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti