Poduzetnici u ruralnom turizmu

FOTO Sunčano selo Jagnjedovec proslavilo 20. obljetnicu postojanja uz Zlatnu povelju Suncokret ruralnog turizma

Helena Hećimović naglasila je kako uspjeh Sunčanog sela, koje je prepoznato kao omiljeno odredište za izlete i uživanje u prirodi, prije svega leži u činjenici da je to obiteljski posao, koji je pomno stvaran i nadograđivan tijekom godina, a brojne nagrade i priznanja dokaz su da su na pravom putu.

12:36h
0

Nakon što je prošle godine na prijedlog Koprivničko-križevačke županije nominirano na natječaju Suncokret ruralnog turizma koji provodi udruga za turizam i ruralni razvoj Klub članova Selo, Sunčano selo Jagnjedovec primilo je Zlatnu povelju u kategoriji Poduzetnici u ruralnom turizmu.

Veliko priznanje za Sunčanom selu stiglo je uz proslavu 20. obljetnice postojanja i uspješnog djelovanja, a tom je prilikom zamjenik župana Ratimir Ljubić zahvalio osnivačima Heleni i Davorinu Hećimoviću, kao i vlasnici Lani Kovač, na doprinosu razvoju turizma Koprivničko-križevačke županije te čuvanju kulturne baštine.

Helena Hećimović naglasila je kako uspjeh Sunčanog sela, koje je prepoznato kao omiljeno odredište za izlete i uživanje u prirodi, prije svega leži u činjenici da je to obiteljski posao, koji je pomno stvaran i nadograđivan tijekom godina, a brojne nagrade i priznanja dokaz su da su na pravom putu. Također je zahvalila svima koji su nam bilo koji način bili uključeni u razvoj Sunčanog sela, posebno istaknuvši nagrade Zlatnu povelju Suncokreta ruralnog turizma, Simply the best te standarda Okusi Podravine, projekta koji provodi Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Nakon uvodnih riječi, krenulo se u razgledavanje imanja i bogate etno zbirke raznih uporabnih predmeta, a zatim su gosti mogli uživati u domaćoj gastronomskoj ponudi i autohtonim podravskim jelima.

Pročitajte i našu veliku priču o Davorinu Hećimoviću, povodom njegovog odlaska u mirovinu.

čitam...